Hírek
Felhívások/Tájékoztatók
Településrendezési terv, HÉSZ
Településfejlesztési koncepció és ITS
Önkormányzati választás 2019.

Polgármesteri köszöntő
Képviselő-testület
Nemzetiségi önkormányzatok
Előterjesztések
Jegyzőkönyvek/határozatok
Rendeletek

Felépítés, elérhetőség
Ügyintézés

Közérdekű adatok
Információk/dokumentumok
Címek, telefonszámok, adatok
Üvegzseb/Közbeszerzés
Köztulajdonba álló cégek adatszolgáltatása

Keresztesi Hírek
Események
Sport
Városunk kitüntetettjei
Szépkorúak köszöntése
Egészség

Bemutatkozás
Térkép
Galéria
Linkek
Biharkeresztes Város Önkormányzata 2010 elején

"Általános iskola és tornacsarnok felújítása, korszerűsítése Biharkeresztesen"

című pályázat keretében sikeresen pályázott két iskola felújítási munkáira. A város a projekt megvalósításához 179 099 086 Ft Európai Uniós és hazai támogatást nyert el.

A projekt hivatalos zárórendezvényén a fejlesztéssel kapcsolatban Barabás Ferenc polgármester kiemelte, hogy az energetikai korszerűsítéseknek köszönhetően egyszerre növekszik a komfortérzet és válik gazdaságosabban fenntarthatóvá az intézmény. Ezzel a térségben elfoglalt szerepét tudja tovább erősíteni a város. A fejlesztés során a Széchenyi utcai Általános Iskolán, valamint a Hősök tere 15. sz. alatti Bocskai István Általános Iskolán és tornatermen külső hőszigeteléseket, homlokzat színezést, tetőszerkezet felújítást és mindegyik helyszínen teljes körű akadálymentesítést hajtott végre a kivitelező Morotva-Víz-Energia Kft.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
(c) 2011. Biharkeresztes Város Önkormányzata - Minden jog fenntartva! OldaltérképJogi nyilatkozatCookie kezelésImpresszum